RGBLink ASK nano 4K (1TX+2RX)

ASK nano 4K je intuitivan i visoko učinkovit 4K bežični sustav za prezentaciju i suradnju koji svakom sudioniku sastanka omogućuje jednostavno dijeljenje sadržaja sa svog prijenosnog računala, mobilnog telefona ili tableta na projektoru ili velikom ekranu bežično, bez potrebe za aplikacijom, bez postavljanja, nema neurednih kabela, samo kliknite…

Više informacija

361.46 € s PDV-om 289.17 € bez PDV-a
-+
Osobno preuzimanje: sutra iz 09:00
Poslat ćemo: sutra
Na lageru 5 kom
Praha 5 kom
Opis proizvoda ČLANCI SADRŽAJ PAKETA

Opis proizvoda

ASK nano 4K je intuitivan i visoko učinkovit 4K bežični sustav za prezentaciju i suradnju koji svakom sudioniku sastanka omogućuje jednostavno dijeljenje sadržaja sa svog prijenosnog računala, mobilnog telefona ili tableta na projektoru ili velikom ekranu bežično, bez potrebe za aplikacijom, bez postavljanja, nema neurednih kabela, samo kliknite i podijelite.

Standardni ASK nano 4K je kombinacija jednog odašiljača i dva prijemnika, prijemnik je povezan s projektorom ili zaslonom, a odašiljači su povezani s računalom ili bilo kojim uređajem s HDMI priključkom, nakon povezivanja, korisnici samo trebaju pričekati streaming na ekranu na zaslon automatski.

Nikada ne morate brinuti o konfiguraciji softvera, nema kompatibilnosti, postavljanja WIFI-ja i mreže, nema potrebe za IT podrškom, s našim snažnim i jednostavnim rješenjem, svatko može odmah znati kako ga koristiti za suradničke prezentacije, što značajno poboljšava korporativnu učinkovitost i produktivnost.

ASK nano 4K je intuitivan i visoko učinkovit 4K bežični sustav za prezentaciju i suradnju koji svakom sudioniku sastanka omogućuje jednostavno dijeljenje sadržaja sa svog prijenosnog računala, mobilnog telefona ili tableta na projektoru ili velikom platnu bežično, bez potrebe za aplikacijom, bez postavljanja, nema neurednih kabela, samo kliknite i podijelite.

Standardni ASK nano 4K je kombinacija jednog odašiljača i dva prijemnika, prijemnik je povezan s projektorom ili zaslonom, a odašiljači su povezani s računalom ili bilo kojim uređajem s HDMI priključkom, nakon povezivanja, korisnici samo trebaju pričekati streaming na ekranu na zaslon automatski.

Nikada ne morate brinuti o konfiguraciji softvera, bez kompatibilnosti, WIFI-ja i postavljanja mreže, bez potrebe za IT podrškom, s našim moćnim i jednostavnim rješenjem, svatko može odmah znati kako ga koristiti za suradničke prezentacije, što značajno poboljšava korporativnu učinkovitost i produktivnost.

SADRŽAJ PAKETA

  • 1 odašiljač i 2 prijemnika podržavaju dvostruki zaslon
  • Kompaktan i diskretan
  • Plug-and-Play – nisu potrebni upravljački programi
  • Podrška za Windows, macOS, iOS i Android
  • 100ms niska latencija
  • Podržava HDMI izlaz s ugrađenim zvukom

ČLANCI

Parametri

Parametri

Proizvođač: RGBlink
Kategorija: Bežični video prijenos

Main parameters

Latency0,1s
Input wireless videoHDMI

Blog i novosti

Datum: 10. 05. 2024, Kategorija: Blog

Novo u izborniku: RGBlink

Sada nudimo proizvode svestrane marke RGBlink uključujući. instalacijske kamere, kompaktne stropne i strujne proizvode! Zanimljiva značajka je, na…